Met een baan in Risk kun je bij NN echt het verschil maken. De carrièremogelijkheden zijn talrijk en het vakgebied is veelzijdig, we zijn namelijk verzekeraar, pensioenverstrekker, bank én asset manager. Een diverse en internationale organisatie in een wereld die continu aan verandering onderhevig is. 
 
De diensten en producten van NN zijn maatschappelijk relevant en het is dan ook van groot belang dat we beslissingen goed afwegen. Wat we vandaag doen, beïnvloedt de wereld van morgen. Dit biedt jou de uitdaging die je nodig hebt. 
 
Jij zet maar al te graag je tanden in complexe vraagstukken op het vlak van economie en maatschappij. Bij Risk bekijken we dit vanuit verschillende invalshoeken: strategie & organisatie, financieel, operationeel en IT.  Jouw expertise beperkt zich dan ook niet tot het signaleren en beheersen van de risico’s, maar draagt bij aan het benutten en creëren van kansen. 
 
Werken in Risk betekent helpen om complexe zaken simpel te maken, zodat het bedrijf in staat wordt gesteld om weloverwogen besluiten te kunnen nemen. Door proactief te adviseren op basis van gedegen analyses en (grote) datasets, ben jij de strategische businesspartner waar we naar op zoek zijn. Zo draag je bij aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen op een gecontroleerde en beheerste manier. Waarbij je belangen van onder andere de klant behartigd én onze klanten en de organisatie beschermt. Daar heb je de perfecte combinatie aan vaardigheden voor in huis. Als goede stakeholder manager heb je empathisch vermogen, analytisch sterk en staat stevig in je schoenen. Je bent dus niet bang om keuzes te maken en een kritisch tegengeluid te laten horen. Ook wil jij de beste blijven in je vak door je leven lang te blijven leren. 

Lees meer

Werken bij NN betekent

Risk - Hybride werken

Bepaal samen met je team waar en wanneer je werkt. Je kunt ook tijdelijk remote werken vanuit het buitenland.

Risk - Ontwikkeling

Focus op groei en ontwikkeling. Zowel persoonlijk als professioneel, omdat die onlosmakelijk verbonden zijn.

Risk - Arbeidsvoorwaarden

Een mooi salaris, bovenop de goede arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld en een 13e maand.

Risk - Bouw aan je netwerk

Ontmoet jouw risk collega's uit alle hoeken van het bedrijf en bouw aan je netwerk.

Ontmoet onze collega's

NN in cijfers

11 Landen

0
Countries

NN Group bestaat al 178 jaar

0
jaar

Get to know 16000 colleagues

0
collega's

klanten

+
0
M
klanten

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.