Arbeidsvoorwaarden


We bieden iedereen de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen.

Bij NN geloven we dat iedereen bijdraagt aan het geheel op basis van zijn of haar eigen unieke talenten en perspectieven. We willen een verschil maken door samen een cultuur te creëren waarin ruimte is voor openheid, en waar mensen zich aangemoedigd voelen om nieuwe kennis op te doen, en wendbaar en veerkrachtig te zijn. We willen ons onderscheiden door onze sterke overtuiging dat samenwerken en diversiteit tot de beste resultaten leiden. Daarom luisteren we met oprechte interesse, nemen we onze verantwoordelijkheid en leggen we ons niet zomaar neer bij de status quo. We delen de wil en het plezier om samen iets voor elkaar te krijgen. 


De belangrijkste onderdelen van onze arbeidsvoorwaarden vind je op deze pagina. Ben je geïnteresseerd in de details? 


Beloning

Door een goed beloningsbeleid  te bieden, kan NN niet alleen het juiste talent aantrekken, maar ook talenten zoals jij behouden. Bij NN ben je altijd verzekerd van een marktconform en aantrekkelijk salaris. Onze salarissen zijn gekoppeld aan ons functiehuis. Ieder jaar kijken we of ons functiehuis en salarissen nog marktconform en aantrekkelijk zijn.

Verlof

Een optimale balans tussen werk en privé draagt bij aan je werkplezier, je productiviteit en helpt je om het beste uit jezelf te halen. Samen met je team en je manager bepaal je hoe je je tijd indeelt, waar je werkt en wanneer je verlof opneemt. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je met plezier en energie werkt en productiever bent

Vervoer

Bij NN stimuleren we duurzaam reizen en leggen we de focus op reizen met OV of op andere duurzame manieren. Voor reizen tussen je woning en je vaste kantoorlocatie kun je kiezen uit een NS-Business Card 2e klas waarmee je ook privé gratis met het OV reist, of het declareren van je gemaakte kilometers.

Vitaliteit

Vitaliteit draait om de balans tussen lichaam, geest en je relatie met anderen en werkt voor iedereen anders. Vitaliteit gaat altijd over jouw energie. Energie die je oplaadt of uitdaagt om het beste uit jezelf te halen, elke dag weer. NN vindt het dan ook belangrijk om jou te stimuleren aan je eigen vitaliteit te werken.

Ontwikkeling

Hoe je leert, werkt voor iedereen anders. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij je ontwikkeling bieden we een divers aanbod van activiteiten en een ruim opleidingsbudget beschikbaar. NN zorgt ervoor dat er o.a. voor dat jij de tijd, tools en het aanbod hebt om je te ontwikkelen. 

Maatschappij

Met onze NN-strategie willen we bijdragen aan de samenleving door samen te werken met lokale organisaties en door onze tijd en expertise te besteden aan het maken van een positieve impact op mens en planeet. Op ons vrijwilligersplatform NN Volunteers kun je gedurende het jaar zelf meehelpen aan verschillende initiatieven.

Pensioen

Pensioen is je salaris voor later. Of later nu al heel dichtbij is of nog jaren duurt, het is belangrijk dat je weet hoe jouw pensioen geregeld is. Als verzekeraar willen wij dat dit goed geregeld is. We bieden je dan ook een basispensioenregeling die boven marktconform is. Bij NN is pensioen geregeld in de NN basispensioenregeling, die door BeFrank wordt uitgevoerd.

Cultuur

Als supporter van alle kunstontdekkers zet NN zich in om samen met haar partners een breder publiek kunst en cultuur te laten ontdekken. Op vertoon van de medewerkerspas van NN heb je gratis toegang tot een aantal van onze culturele partners. Daarnaast is NN sponsor van North Sea Jazz en kun je met korting kaarten kopen.

Diversiteit & Inclusie

Onze netwerken spelen een cruciale rol in het bereiken van onze D&I doelstellingen. Zij streven naar betekenisvolle verandering en creëren vele mogelijkheden om collega's te betrekken, verbinden en te steunen. Iedereen bij NN kan actief deelnemen aan verschillende netwerken waaronder NN Pride, NN Cultural Diversity Network, NN Young Professionals, Woman in Leadership Network en NN Neurodiversity network.

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.