Word een future leader bij NN

De vacature voor het traineeship met een start in september 2024 is gesloten. De vacature gaat weer open vanaf mid-februari 2025 voor een start in september 2025.


Traineeship bij NN


Bij NN helpen wij mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. Dat doen we door persoonlijke en relevante financiële dienstverlening aan te bieden. Als trainee bij NN draag je hieraan bij en help je ons bedrijf vooruit te komen in het steeds relevanter worden voor onze klanten. Jouw ideeën doen ertoe, want wij zijn op zoek naar echte ‘future leaders’. Tijdens het Traineeship leer je onze organisatie goed kennen en krijg je alle ruimte om je plek bij NN te vinden. De combinatie van een persoonlijke benadering, internationale kansen en een flinke dosis plezier maakt ons Traineeship uniek. De mogelijkheden van wat je kunt gaan doen zijn eindeloos, jij zit in de driver's seat van je carrière. 

Ben jij op zoek naar een vliegende start voor je carrière? Ben je er klaar voor om jezelf continu te ontwikkelen en uit te dagen? Kies dan voor het Traineeship bij NN Group!

Connect met ons op Magnet.me

Onze verschillende tracks

Business & Transformation

Speel een belangrijke rol in de transformaties van het bedrijf. Jij bent de drijvende kracht achter de verbetering van onze producten, diensten en initiatieven, om zo te zorgen voor wat men écht belangrijk vindt.  

Lees meer   

Finance & Risk 

Werk aan de toekomst van NN en onze producten. Ga aan de slag bij onze Finance & Risk afdelingen en werk met de beste experts binnen je vakgebied. Jij speelt een belangrijke rol bij het maken van onze financiële analyses en het beperken van de risico’s om daarmee de beste waarde te kunnen geven aan onze klanten. 


Tech

Jouw kans om te werken aan technologische innovaties. Help mee aan het bouwen van onze apps, werk met behulp van data science aan de digitalisering van onze processen of het vertalen van requirements naar IT oplossingen.

Lees meer  


Jouw persoonlijke ontwikkeling is de sleutel tot succes!

Tijdens je traineeship staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met je mede-trainees uit hetzelfde jaar neem je deel aan het Future Leaders programma. Hier leer je om je kwaliteiten effectief te gebruiken en werk je aan het verbeteren van je valkuilen. Daarnaast krijg je regelmatige coaching van onze traineemanagers. Verder word je gekoppeld aan een senior leader als mentor en krijg je een buddy van een traineejaar boven je. Je krijgt dus alle handvatten om je snel te ontwikkelen!   

Naast het persoonlijk ontwikkelprogramma krijg je als trainee ook inhoudelijke trainingen die aansluiten op je track. Onze senior leaders en specialisten leren je over de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied en geven je de vaardigheden om het verschil te maken binnen NN. 

Ook krijg je de kans om je horizon te verbreden door één van je rotaties in het buitenland te doen. Dit biedt je niet alleen de mogelijkheid om nieuwe culturen te ontdekken, maar ook om je professionele netwerk uit te breiden en waardevolle ervaring op te doen binnen internationale teams.

Traineeship - persoonlijke ontwikkeling

Sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, o.a. door future Leaders-programma, mentoring, coaching, serieuze verantwoordelijkheden voor een steile leercurve

Traineeship - internationaal programma

Internationaal programma en mogelijkheid om een rotatie te doen bij een van onze kantoren buiten Nederland

Traineeship - Jij doet ertoe

Jij doet ertoe - je krijgt de steun, vrijheid en vertrouwen om vanaf het begin echt het verschil te maken

Traineeship - Zichtbaarheid

Exposure binnen ons bedrijf door rotaties, Business Unit Days en evenementen met Management Board en senior management.

Traineeship - mogelijkheden

Oneindige mogelijkheden binnen ons bedrijf, er is geen vooraf vastgesteld pad

Traineeship - trainingsweken

4 trainingsweken per jaar, inclusief Business Unit Days, soft & hard skill training en Future Leaders-programma bij Relevance

Traineeship - inhoudelijke training

Inhoudelijke trainingen afhankelijk van je opdracht, ontwikkeld en gegeven door onze eigen zeer ervaren collega's

Traineeship - persoonlijk budget

Extra persoonlijk trainingsbudget

Traineeship - Hechte traineegroep

Hechte traineegroep


Ontmoet onze huidige trainees


Wat bieden we jou?

 • Basissalaris van €3249,- bruto (op basis van een 36-urig contract) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • Dertiende maand en vakantiegeld bovenop je bruto salaris 
 • Ontwikkeling van je persoonlijke leiderschapsvaardigheden bij één van de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen. 
 • Drie rotaties, je hebt de mogelijkheid om verschillende afdelingen van onze organisatie te zien 
 • Een intensief ontwikkelingsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling, inclusief trainingsweken, individuele coaching, mentoring en een buddy, en inhoudelijke trainingen 
 • Exposure aan senior leaders via mentorschap en evenementen 
 • Een internationale werkomgeving en de mogelijkheid om voor een van je rotaties naar het buitenland te gaan
 • Een 2-jarig contract met de intentie om het om te zetten naar een vast contract na afloop van de Traineeship 
 • Tijd om bij te dragen aan de samenleving, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen tijdens werktijd


Kan ik je ergens mee helpen?

Pauline ter Avest

Pauline ter Avest

Talent Acquisition Specialist Traineeship