NN leiders bespreken AI en klantbeleving op de Insurance Innovators Summit.

Tech

Op 16 november stonden NN Group-leiders Lieke Luttmer en Tjerrie Smit op het podium tijdens de Insurance Innovators Summit in Londen, om hun expertise te delen op het gebied van klantbeleving en kunstmatige intelligentie (AI).

De Insurance Innovators Summit brengt de gevestigde bedrijven en disruptors samen die de innovatie-agenda binnen de verzekeringssector bepalen. Deelnemers bespreken de meest kritieke kwesties waarmee de sector vandaag de dag wordt geconfronteerd, zoals verstoringen in distributie, evoluties in AI, gamification en Web3.  
   
Chief Customer & Commerce Officer, Lieke Luttmer, nam deel aan een paneldiscussie over 'Het stellen van de behoeften van de klant voorop'. Lieke sprak over de rol van mensen en cultuuruitdagingen bij digitale transformatie, het belang van transparantie en een cultuur van "testen en leren", en wat het betekent om een werkelijk klantgerichte verzekeraar te zijn.  
   
Ook nam NN Group's Chief Analytics Officer Tjerrie Smit deel aan een fireside chat over 'Next stage automation'. Tjerrie besprak hoe generatieve AI (GenAI) ons dagelijkse werk en de bredere sector transformeert, hoe je een cultuur van innovatie creëert, en hoe NN GenAI toepast om een uitstekende ervaring voor klanten te leveren.  
   
NN Group gebruikt AI in al onze bedrijfseenheden ter ondersteuning van zowel de persoonlijke efficiëntie van onze collega's als in het bedienen van onze klanten. Zo identificeert ons Fraud Risk Model (FRM) verschillende niveaus van potentieel risico voor onze teams om te onderzoeken, en gebruiken we ChatGPT om automatisch samenvattingen van klantenservicegesprekken te genereren, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard op handmatige creatie.  
   
Lees meer over hoe NN AI gebruikt.

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.