"NEXT is op expeditie om de toekomst van werk vorm te geven."

Marketing

"NEXT, het NN Employee eXperience Team, sprak hierover afgelopen donderdag 7 november op het Frankwatching & Mixit Employee eXperience evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. We hebben onze collega's van Communicatie, Facility Management, Human Resources en IT verteld over het belang, de werkmethoden, de resultaten en de lessen die we tot nu toe hebben geleerd van de samenwerking tussen FM, HR en IT als het gaat om Employee eXperience."

De keynote speakers Heleen Mes, expert op het gebied van Employee eXperience, en Abe Boersma, Tribelead Work&Health bij Rabobank, benadrukten nogmaals het belang van deze multidisciplinaire samenwerking in hun verhaal. Alleen dan kun je de ervaring en behoeften echt vanuit het perspectief van de werknemer zien, in plaats van vanuit het perspectief van je eigen afdeling.  
   
NEXT. Wat begon als een idee in een PowerPoint-presentatie aan het einde van 2022, is uitgegroeid tot een echte multidisciplinaire samenwerking, waarin we samenwerken met onze NN-collega's via onze Panel- en Design sprints om de ultieme Employee eXperience te creëren.  
   
Begin volgend jaar willen we u graag meenemen door ons jaaroverzicht en plannen voor 2024 om ervoor te zorgen dat onze collega's het beste uit zichzelf en hun werkdag kunnen halen!

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.