NN Group werkt samen met Rotterdam Pride om een opkomende kunstenaar te ondersteunen.

Algemeen

D&I

Begin juni vierden we Rotterdam Pride. Een dag waarop we diversiteit, seksualiteit en inclusieve liefde eren. NN is al vier jaar lang een trotse partner van Rotterdam Pride omdat we het belangrijk vinden om onze steun en toewijding te tonen aan het creëren van een meer gelijke en diverse samenleving.  
   
Dit jaar organiseerden we een aantal initiatieven ter ondersteuning van Rotterdam Pride. NN heeft Laxmi Manuela opdracht gegeven om een schilderij te maken ter ere van de vrijheid en emancipatie van de liefde. Verder deelde Laxmi haar coming-out verhaal met haar vrienden, familie en het aanwezige publiek. "Het voelt geweldig om mijn verhaal te delen tijdens Rotterdam Pride 2023 om anderen te ondersteunen die twijfelen over hun seksualiteit. Toen ik opgroeide had ik geen rolmodel, dus door mijn verhaal te vertellen hoop ik mensen te helpen die zich niet gesteund voelen," zei de kunstenaar.  
   
We geloven sterk dat diversiteit gaat over het inclusief zijn van iedereen. Om dit gevoel kracht bij te zetten was er ook een leeg canvas op Rotterdam Pride zodat mensen zichzelf konden uiten door het schrijven van een persoonlijk verhaal om anderen te inspireren en elkaar te steunen.  
   
Niet alleen Nederlandse collega's waren uitgenodigd voor Rotterdam Pride, de uitnodiging was ook uitgebreid naar internationale bedrijfsonderdelen. Als onderdeel van onze gezamenlijke inspanningen heeft NN alle reiskosten gedekt voor degenen die vanuit België, Japan, Spanje, Hongarije, Polen, Tsjechië, Griekenland, Roemenië, Slowakije en Turkije deelnamen aan Rotterdam Pride. Als bedrijf vinden we het belangrijk om de LGBTQIA+ emancipatie, gelijkheid en acceptatie te vieren en al onze collega's zouden deze kans moeten krijgen.  
   
Bij NN geloven we dat elke collega, klant en belanghebbende unieke talenten en perspectieven meebrengt. We omarmen dit en cultiveren een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We betrekken al onze collega's, ongeacht hun achtergrond, identiteit, seksuele geaardheid, religie, bekwaamheid en cognitieve diversiteit. Onze samenwerking met Rotterdam Pride is een van de manieren waarop we onze ambities op dit gebied weerspiegelen. Lees hier meer over NN's benadering van diversiteit en inclusie.  
   
Fotografie door Daniel Verkijk.

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.