NN is gecertificeerd als Top Employer in Europa en opgenomen in de Top 10.

Algemeen

Alle tien bedrijfseenheden van NN International Insurance zijn voor de vijfde keer gecertificeerd als Top Employer. Bovendien is NN Group voor de eerste keer opgenomen in de Top 10-ranking in Europa, als gevolg van meer dan vijf bedrijfseenheden die zijn gecertificeerd als Top Employer in Europa met een hoog geaggregeerd score. De certificering van het Top Employers Institute erkent organisaties die zich richten op het op de eerste plaats zetten van hun mensen, door middel van uitzonderlijke HR-beleid.

Sterke vooruitgang ten opzichte van vorig jaar  
Alle 10 bedrijfseenheden van NN International hebben deelgenomen aan het certificeringsproces van Top Employer. Op aggregaatniveau hebben onze internationale bedrijfseenheden hun algehele score ten opzichte van vorig jaar verhoogd (94,25% vs. 90,7%), wat een algemene verbetering van ons HR-beleid en -praktijken weerspiegelt. Meer specifiek hebben onze internationale bedrijfseenheden ten opzichte van vorig jaar aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van de pijlers Diversiteit & Inclusie, Leren en Digitale HR-praktijken. De scores van onze bedrijfseenheden lieten ook ruimte voor verbetering zien op de gebieden Welzijn, On Boarding en Off Boarding-praktijken.  
   
Bovendien presteerden de internationale bedrijfseenheden, op aggregaatniveau, bijna 10% beter dan benchmarkbedrijven, waardoor NN als geheel in de top 10 van Europa terechtkwam. Individueel hadden zes bedrijfseenheden, België, Hongarije, Japan, Roemenië, Slowakije en Spanje, bijzonder hoge scores en behaalden ze ook de top 10 van hun lokale Top Employer-ranglijst.  
   
Renia Kulej, Hoofd HR International: 'Dit jaar hebben we onze inspanningen voortgezet om onze mensen te ondersteunen. De Top Employer-certificering en onze rangschikking in de top 10 van Europa zijn de prestaties van onze toegewijde teams. Ik wil alle collega's bedanken die aan dit resultaat hebben gewerkt, wat ons inspireert om nog meer te doen voor onze mensen, hun welzijn en hun werkomgeving'.  
   
Top Employer  
Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices-enquête. De enquête bestrijkt zes HR-domeinen bestaande uit 20 onderwerpen, zoals People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion. NN is samen met meer dan 2.043 organisaties in 123 landen gecertificeerd als Top Employer, die allemaal toegewijd zijn om de wereld van werk te verrijken.

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.