Het discussiëren van het belang van sport voor de fysieke gezondheid en mentale gesteldheid met Eliud Kipchoge!

Algemeen

Deze week verwelkomden wij Eliud Kipchoge in het NN Café.

Samen met collega's en enkele van onze partners bespraken we het belang van sport voor fysieke gezondheid en mentaal welzijn, uiteraard met de nadruk op hardlopen 👟 De sessie was inspirerend en zette alle aanwezigen aan om persoonlijke verhalen, tips en ideeën te delen ter ondersteuning van elkaar.

Eliud Kipchoge deelde: "Hardlopen heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Het daagde me uit om verder te denken dan wat ik fysiek en mentaal kon doen. Wat er ook gebeurt, hardlopen is constant in mijn leven gebleven. Ik loop met mijn NN Running Team-maatjes, mijn familie en mijn vrienden. Iedereen kan hardlopen. Als je een zware dag hebt gehad en je hoofd leeg wilt maken, ga dan voor een korte run. Herhaal het en zie dat zelfs een kort rondje lopen een groot verschil maakt!''

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.