Rob Visser is CIO Van Het Jaar

Tech

Met trots kunnen wij mededelen dat onze CIO Rob Visser is uitgeroepen tot 'CIO of the Year' door ICT Media. De jury beloonde hem voor zijn focus op klanten en zijn mensen, en zijn authentieke en overtuigende verhaal.

De CIO of the Year Award is op dinsdag 11 oktober uitgereikt tijdens CIODAY2022. Rob ontving de prijs tijdens het jaarlijks netwerkevent voor digitale beslissers. Hij won dankzij zijn strategische visie op techniek, vakmanschap en klantgerichtheid. De jury zei: "Rob staat echt ergens voor en weet het beste uit mensen te halen." Naast Rob waren Anneke Keller, CTO bij Wehkamp, en Barend Kuperus, SVP of Technology van PVH, genomineerd voor de titel. 

Een van de begrippen die centraal staan in het leiderschap van Rob is wat hij zelf ‘uninterupted makers time’ noemt. Oftewel de ruimte en tijd bieden aan gespecialiseerde collega's zodat zij écht kunnen werken voor de organisatie of de klant. Als het aan Rob ligt, wordt er zo min mogelijk vergaderd en zijn powerpoint-presentaties uit den boze.

Rob: 'Deze overwinning is te danken aan de inbreng van de gehele IT-afdeling. Ik geloof echt dat vakmanschap en mensen het verschil maken. Hartelijk dank aan alle IT-collega's van NN, want dit is echt een gezamenlijke prestatie waar we allemaal heel trots op mogen zijn. Geweldige mensen zorgen voor geweldige resultaten!’

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.