ISF organiseert de jaarlijkse Chapter Meeting bij NN

Tech

Op donderdag 14 september organiseerde het ISF, een internationale autoriteit op het gebied van IT-security en risk management, één van hun Chapter Meetings op het hoofdkantoor van NN in Den Haag. ISF-leden kwamen bijeen om security en risk issues op landelijk niveau te bespreken. Het was een top evenement waar werd genetwerkt, ideeën uitgewisseld en waar security-experts kennis uit deelden uit de branche.

De dag begon met interactieve workshops over security-beleid, 'human centred secuirty' met aandacht voor security awareness en educatie. 'S middags presenteerden leiders op het gebied van Security een aantal business cases, succesverhalen en ‘how to's’ gebaseerd op hun ervaringen bij bedrijven als CrowdStrike, Aegon, Genmab, Signify, ISF en natuurlijk NN Group.

Floor van Eijk, CISO bij NN Group, sprak op het evenement samen met Irfaan Santoe, CISO bij Aegon. Ze spraken over het implementeren van SecDevOps in ondernemingen, een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in het altijd veranderende digitale landschap. De inzichten die zij gedurende de dag deelden, zijn te vinden in het onlangs verschenen boek ‘The CISO’s Guide for Implementing DevSecOps in the Enterprise’, geschreven door Irfaan Santoe, Rahul Sah en Markus van Duijn. Het boek bevat waardevolle inzichten, ervaringen en lessen van de vooraanstaande tech-leiders van Europa. Floor van Eijk is een van de experts en deelt met trots haar visie op hoe wij security en specifiek DevSecOps benaderen bij NN Group.

Floor over de ISF Chapter Meeting: 'Een belangrijk aspect van beveiliging is het delen van kennis en ervaring, om de beveiligingspositie in de hele markt te vergroten. Daarom zijn deze evenementen belangrijk.'

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.