OHRA

OHRA is al bijna 100 jaar een sterk merk. Met makkelijke oplossingen, oprechte betrokkenheid en duidelijke taal. Ja, dat is OHRA!

Veel mensen zijn niet graag bezig met hun verzekeringen. Ze voelen zich niet geholpen als het erop aankomt, het levert vaak gedoe op en het is ingewikkeld. Maar bij OHRA is dat anders. Klanten helpen en een oplossing vinden is voor ons al ongeveer een eeuw de normaalste zaak van de wereld. En we willen dit elke dag weer een stapje beter doen. Met makkelijke oplossingen, oprechte betrokkenheid en duidelijke taal. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! 

 

Bij OHRA werk je bij een prachtig A-merk en heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Vanuit ons kantoor in Arnhem (en deels vanuit huis) werk je met ongeveer 550 collega’s voor 900.000 klanten. Daarmee word je onderdeel van een hecht bedrijf met regelmatig borrels, etentjes en uitjes. Je krijgt de ruimte om te leren en nieuwe dingen te testen. Vitaliteit vinden we ook erg belangrijk. Daarom kun je gratis gebruikmaken van het fitnesscentrum van Landmark Arnhem en kun je dagelijks genieten van een lekkere, gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant.

 

Durf jij je nek uit te steken in het zoeken naar oplossingen voor onze klanten? Bij OHRA vind je functies op het gebied van (online) marketing, IT, data, zorgverzekeringen, schadeverzekeringen en sales. Want OHRA staat voor verzekeren zonder Paarse Krokodillen. Een Paarse Krokodil staat voor onnodig gedoe waar je als klant tegenaan loopt. Ons doel is die hardnekkige paarse beestjes uit de weg te ruimen, zodat onze klanten hun verzekeringszaken nog eenvoudiger regelen.

NN in cijfers

11 Landen

0
Countries

NN Group bestaat al 178 jaar

0
jaar

Get to know 16000 colleagues

0
collega's

klanten

+
0
M
klanten

Ontmoet onze collega's

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.