Over ons

Ons verhaal 


Het leven zit vol verandering.
Als werkgever bieden we jou de support om je talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Om professioneel en persoonlijk te groeien en veranderen naar de beste versie van jezelf. Zodat jij met jouw talenten kan bijdragen aan steeds betere producten, diensten en initiatieven waarmee we onze klanten en de maatschappij optimaal kunnen supporten. 

Wat jouw dromen en doelen ook zijn, onze support heb je.

Goed werkgeverschap

Je thuis voelen in ons bedrijf, dat vinden we belangrijk. Daarom zijn ontwikkeling, diversiteit en duurzaamheid belangrijke thema’s in onze rol als werkgever. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. Daarom investeren we onder andere in energiebesparende maatregelen op onze kantoren en bieden we onze collega´s mogelijkheden om zo duurzaam mogelijk te reizen en thuis te werken. Ook stimuleren we onze collega’s om zelf duurzame keuzes te maken. 

Onze doelstellingen

40% vrouwen in senior management posities in 2023

40% vrouwen in senior management posities in 2023

70% minder uitstoot in 2030

70% minder uitstoot in 2030

Compensatie van resterende CO2-uitstoot

Compensatie van resterende CO2-uitstoot


Dit zeggen collega's

Aafke Croockewit Aafke Croockewit

Aafke Croockewit Product Designer

'Op het water kom ik op de beste ideeën.'

LinkedIn Lees verhaal
Mark van Straten Mark van Straten

Mark van Straten Lead Engineer

‘Het gaat mij om het bij elkaar brengen van mensen.'

LinkedIn Lees verhaal
Lorenzo

Lorenzo Pensioenlead

'Work hard, play hard. Dat is BeFrank!'


Inclusieve werkomgeving

Een open, veilige, en stimulerende werkomgeving waarin iedereen gelijkwaardig is. ​Dat bieden we onze collega’s. Als supporter van verandering zetten we ons in voor meer gelijkheid op de werkvloer, middels diverse D&I netwerken. Maar ook gelijkheid in de maatschappij, o.a. als partner van Rotterdam Pride. Ons personeelbestand moet een afspiegeling zijn van de samenleving. Onze collega´s verschillen op het vlak van etniciteit, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, fysieke capaciteiten.  De werkomgeving die we creëren is er een waarin iedereen zichzelf kan zijn en waarin iedereen gelijke kansen krijgt.


Investeren in ontwikkeling

Ontwikkeling is van belang om samen te groeien als bedrijf en uitstekende dienstverlening te leveren aan onze klanten.​ Deskundige medewerkers maken dat we als bedrijf goed kunnen presteren. Dit komt ook de loopbaan van de medewerker ten goede. Ons opleidingsbeleid stelt collega's in staat om goed te blijven functioneren in een veranderende werkomgeving, waar ze groeien als professional én als persoon.


Kracht van Kunst & Cultuur

Kunst en cultuur verrijken je leven. Daarom zijn we partner van verschillende Nederlandse musea en het NN North Sea Jazz FestivalBovendien supporten we talent en bieden we kunstenaars en muzikanten een kans én een podium om anderen te inspireren. Dit zie je niet alleen terug in onze sponsorships maar ook op onze kantoren met de NN Kunstcollectie. Lees meer over kunst op de NN kantoren en de favoriete werken van een aantal collega's.

Ontdek kunst

Voordelen van werken bij NN

NN biedt collega's een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, die hen de mogelijkheid geeft om het beste uit zichzelf te halen. Op die manier supporten we jouw professionele en persoonlijke groei. 


Dat is belangrijk voor het succes van de organisatie, want jij als collega's bent bepalend voor de toekomst van ons bedrijf en die van onze klanten. 
Al onze arbeidsvoorwaarden lees je hier. 

NN - Beloning

We hebben een aantrekkelijk beloningsbeleid. Bij NN ben je altijd verzekerd van een aantrekkelijk salaris.

NN - Verlof

Een optimale balans tussen werk en privé draagt bij aan je werkplezier, je productiviteit en helpt je om het beste uit jezelf te halen

NN - Vervoer

Bij NN stimuleren we duurzaam reizen en leggen we de focus op reizen met OV of op andere duurzame manieren.

NN - Vitaliteit

Welzijn is van groot belang. Met een divers aanbod aan activiteiten, kun je vitaal en energiek veranderingen aan.

NN  - Ontwikkeling

Jouw ontwikkeling is van groot belang. We supporten jou met opleidingen, trainingen, een internationaal kennisnetwerk en meer.

NN - Maatschappij en cultuur

We besteden onze tijd en expertise aan het samenwerken met lokale organisaties om een positieve impact op mens en planeet te maken.

NN - Pensioen

Als verzekeraar willen wij dat jouw pensioen goed geregeld is. We bieden je dan ook een basispensioenregeling die boven marktconform is.


Bijdragen als vrijwilliger

Wij dragen actief bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Met NN Future Matters zetten we onze middelen en kennis in om een positief verschil te maken voor het financieel welzijn van mensen in onze omgeving. Door samen te werken met maatschappelijke partners zoals o.a. Plastic Whale, Stiching Jarige Job, LINDA.foundation en Refugee Talent Hub, ondersteunen we hen die graag mee willen doen maar dit niet altijd kunnen. En als collega kun jij daar als vrijwilliger aan bijdragen!Vitaliteit en welzijn

Vitaliteit draait om de balans tussen lichaam, geest en je relatie met anderen en werkt voor iedereen anders. NN vindt het dan ook belangrijk om jou te stimuleren aan je eigen vitaliteit te werken. Als supporter van alle hardlopers en naamgever van de NN Marathon Rotterdam bieden we collega's dan ook de mogelijkheid de hardloper in zichzelf aan te wakkeren met exclusieve trainingen en het NN Runners Home in ons kantoorpand Delftse Poort.


NN in cijfers

11 Landen

0
Landen

NN Group bestaat al 178 jaar

0
jaar

Get to know 16000 colleagues

0
collega's

klanten

+
0
M
klanten

Nu niks gevonden wat bij je past?

Maak een jobalert en ontvang de meest recente matchende vacatures in je inbox.